banner

DAKTENT Experience Center

DAKTENT Experience Center

Vanuit midden-Nederland toont het DAKTENT Experience Center alle modellen daktenten en accessoires van alle gerenommeerde merken voor zowel personenauto’s, SUV’s, off-road voertuigen en trailers.

DAKTENT.nl Baarn heeft de kennis en service in huis om van jouw vakanties onvergetelijke roadtrips te maken! Er zijn veel verschillende merken en modellen daktenten op de markt; voor elke toepassing heeft DAKTENT.nl de juiste daktent! Zie de website voor de actuele openingstijden. De koffie staat klaar!

Primeur: Daktent Experience Center

Begin 2020 heeft DAKTENT.NL Nederlands eerste ‘Daktent Experience Center’ geopend. Het biedt een unieke kans om alle beschikbare modellen daktenten goed te vergelijken en het ligcomfort per daktent te ervaren. In het Daktent Experience Center in Baarn worden in een aantrekkelijke atmosfeer permanent minimaal 30 verschillende typen daktenten van verschillende merken getoond. Ook wordt bij iedere daktent een video getoond, die onder andere uitleg geeft over het gebruik van de daktent en de beschikbare opties en prijzen. Bezoekers kunnen naar hartenlust alle daktenten betreden. Tevens lopen er diverse daktent-experts rond, zodat de juiste daktent bij de juiste situatie kan worden gevonden. Nederland heeft hiermee de primeur en DAKTENT.NL zal dit concept verder doorontwikkelen. Meer info? www.daktent.nl

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos