banner

Daktent en/of off-road trailer, het kan allebei!

Daktent en/of off-road trailer, het kan allebei!

Als je met een Conqueror off-road trailer je off-road avontuur beleeft, ben je verzekerd van een betrouwbare trailer. Deze Zuid-Afrikaanse trailer is sterk, duurzaam, vervaardigd van de beste kwaliteit materialen en wordt al geruime tijd gemaakt en in de praktijk getest.

Een kwaliteitsproduct dus, waarbij je bij Urban Escape Vehicles Europe in Achterveld een kijkje kunt nemen bij de verschillende modellen en uitvoeringen, die daar tentoongesteld staan. Verder is UEVE dealer van Tentco daktenten, eveneens afkomstig uit Zuid-Afrika en sinds 1992 op de markt. De tenten zijn vervaardigd van canvas en in diverse maten voorradig. Mocht je nu geen daktent zoeken, dan kan Tentco hier eveneens in voorzien, alsmede voor zo’n beetje alle accessoires, die je hierbij kunt bedenken. Kortom, ben je van plan met je 4WD een bijzondere off-road reis te maken en ben je hiervoor op zoek naar overnachtingsmogelijkheden?

Ga dan langs in Achterveld. UEVE BV, De Fliert 9, Achterveld, T. +31(0)6-53327955, E. info@conqueror4x4europe.com, I. www.conqueror4x4europe.com

 

Hellen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos