Om deze Black Hawk te maken, moesten de mannen/vrouwen van de design afdeling wél terug naar de tekentafel. De Britse designer heeft het iconische Amerikaanse design gekoppeld aan op militaire leest geïnspireerde Britse stijl, waarbij het uitgangspunt steeds is geweest dat het intrinsieke waarde moet toevoegen, incluis een verbetering van de esthetiek in het algemeen.

Tot nu toe bestond een Chelsea Truck Company styling pakket uit een Black 3D Military Paint kleurverandering en een nieuwe Jeep Wrangler JL koolstofvezel grille. Dikke wielverbreders voor en achter, samen met een Iron Man motorkap, een speciale klep bij de brandstofvulbuis en een reservewielcover veranderen al heel wat aan de Wrangler. Verder werd er een speciaal uitlaatsysteem gemaakt, uitmondend in 100 mm eindpijpen. Speciale wielen staan prachtig, verkrijgbaar in 9 x 20 inch en gekoppeld aan Cooper Discoverer STT Pro Tyres (20 inch).

In het interieur een Volcanic Vesuvius Interior in de vorm van opnieuw beklede stoelen voor- en achterin, deurarmsteunen, een centraal handschoenenvak, verwarmbare stoelen, enz.

Individualisering is bij Chelsea Truck Company sowieso nooit een probleem, want daar leven ze voor en van. ‘Wij herontwerpen de monotonie van in massa geproduceerde auto’s en bouwen ze om tot individuele ‘maatpakken’.’

In diesel-, of benzine uitvoering is deze Wrangler beschikbaar voor een bedrag van 79.999 pond.