Victra Sport 5 SUV

De Maxxis Victra Sport 5 voor SUV’s staat bekend als goed geprijsde premium band die uitzonderlijke prestaties levert en betrouwbaarheid biedt. De VS5 SUV wordt sterk aanbevolen in de ADAC bandentest 2020 na het behalen van de 3e plaats. Daarnaast is de VS5 uitgeroepen tot winnaar van de Evo-bandentest 2019, beoordeeld met een indrukwekkende score van 99,1%. De Victra Sport 5 voor SUV is ontworpen met het 3D blokdesign. Dit verlaagt de vervorming van de blokken tijdens het remmen wat zorgt voor een verkorte remweg op een nat wegdek. Dankzij de Aramid Nylon laag vermindert het gewicht van de band en verlaagt hiermee de rolweerstand. Dit heeft positieve invloed op het brandstofverbruik en biedt goede rijprestaties bij hoge snelheden. Onlangs is het assortiment verder uitgebreid en de VS5 SUV is nu verkrijgbaar in 30 verschillende maten in 17 t/m 21 inch.

Premitra All Season AP3 SUV

De Premitra All Season AP3 SUV is geschikt voor alle weersomstandigheden en is perfect voor het onvoorspelbare Nederlandse weer. De Premitra All Season AP3 SUV is een uitgebalanceerde compromis tussen een zomer- en winterband. Deze all season band van Maxxis functioneert onder alle omstandigheden goed: op droog en nat wegdek, in winterse omstandigheden en bij temperaturen boven en onder de 7℃. De All Season AP3 SUV draagt het 3PMSF (sneeuwvloksymbool) en het M+S symbool voor winterse omstandigheden. Hierdoor wordt de band ook erkend als winterband. Bij de bandentest van het Duitse Auto Bild eindigde de All Season AP3 SUV in de top 10. In totaal werden er 31 banden getest. De Premitra All Season AP3 SUV is verkrijgbaar in 28 verschillende maten in 15 t/m 20 inch. 

Maxxis Banden

Maxxis is een van de grootste en meest gerespecteerde bandenfabrikanten ter wereld. In 1967 begon Maxxis als kleine fabrikant voor fietsbanden. Tegenwoordig worden er banden en binnenbanden geproduceerd voor personenwagens, bedrijfswagens, 4×4/SUV, caravan, aanhangwagens en truckbanden. De banden van Maxxis zijn verkrijgbaar in meer dan 180 landen. Maxxis banden zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Informeer bij je lokale bandenleverancier, of kijk op www.maxxisbanden.nl voor het gehele assortiment en je dichtstbijzijnde Maxxis dealer.

Blijf op de hoogte van het laatste Maxxis nieuws en check naast onze website ook de Facebook-pagina en Twitter van @Maxxisbanden.