Met 16 uitzendingen van 50 minuten is de Africa Eco Race uitstekend te volgen: 4.000.000 kijkers van Ziggo Sport kunnen de wedstrijd dagelijks zien, met elke dag actuele beelden en unieke verhalen direct uit de Sahara, tussen Monaco en Dakar in Senegal. 

Olav, Jack en Rob gaan mooie wedstrijdverslagen maken, waarin alle deelnemers aan bod komen en de mooiste, stoffigste en meest avontuurlijke acties centraal staan. Geen ingekochte minuten, maar een goed overzicht van de wedstrijd. Mooi voor de fans en mooi voor de deelnemers! 

Aanmelden voor de Africa Eco Race? 

Het is nog mogelijk om mee te doen met de Africa Eco Race, en dankzij de media aandacht is dat nu nog aantrekkelijker. Alle informatie is te vinden via de website, maar een belletje of mailtje is genoeg om het aanmeldproces in gang te zetten:  niels@dutchrallypress.com of 06 22937109. 

Africa Eco Race

Terug naar de oorsprong van de sport, met 6500 kilometer woestijn, zand en duinen. Competitie op het hoogste niveau, prachtige routes, adembenemende landschappen en plezierige bivouacs onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Op 5 januari is de start in Monaco. Na 12 etappes en een rustdag komen we op 20 januari aan bij het Lac Rose in Dakar, Senegal. Een ongelooflijke rit van noord naar zuid door de woestijn, door de uitgestrekte leegheid van Afrika. Alleen met je voertuig en het roadbook, op weg naar Dakar. 

Dit jaar wordt de 12e editie van de Africa Eco Race georganiseerd. Dankzij de TV uitzendingen en vele deelnemers uit Nederland en België staat de wedstrijd volop in de belangstelling.