banner

4WD Festival/4WD Magazine meerijd actie UN-Viertonner!

4WD Festival/4WD Magazine meerijd actie UN-Viertonner!

GRATIS Meerijden met een echte UN-Viertonner tijdens het 4WD Festival?! Als je nu een abonnement t.w.v. Euro 17,50 afneemt, dan ben je verzekerd van een plekje 9 september en ontvang je tevens 5 keer 4WD Magazine!

Meer informatie:

De Stichting UN-viertonner heeft als doel het behoud en de inzet van particuliere DAF viertonners in UN-uitvoering financieel te ondersteunen.

De stichting is een initiatief van 2 ex-militairen die op zo’n type DAF hebben gereden tijdens de VN missie in Bosnie-Herzegovina in de jaren 90. Die werden daar ingezet onder de vlag van het Nederlandse Transportbataljon wat voedselkonvooien verzorgde naar de oorlogsgebieden. Buitenlandse eenheden keken soms met jaloezie naar de inzetbaarheid en mogelijkheden van deze vrachtwagen 4×4 vrachtwagen met een laadvermogen van 4 ton. De DAF 4442 wordt op dit moment nog gebruikt in het Nederlandse leger, en er zijn er ook maar 4 van op prive-kenteken, waarvan 2 in de witte VN uitvoering die de stichting in beheer heeft. De twee vrachtwagens van de Stichting staan klaar op het Vrij Rijden parcours om je mee te nemen tijdens het 4WD Festival op 09 september a.s.!

UN UN UN UN

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos