[vc_row][vc_column][vc_column_text]De sportieve ID.4 SUV en de ID.5 met zijn dynamische coupé-design bieden (zakelijke) rijders ruimte, gebruiksgemak en uitstraling. De standaard 19 inch lichtmetalen velgen en LED-koplampen zijn al beeldbepalend. Het Exterieur Style-pakket dat deel uitmaakt van de nieuwe Pro Business-uitrusting zorgt voor een extra stijlvolle touch met een zwart dak en zilverkleurige accenten (daklijsten, bumpers en diffusor).

  • Rijk uitgeruste SUV’s met tot 549 liter bagageruimte
  • Extra luxe: van ‘Discover Pro’ navigatie tot Park Assist Plus 
  • Tot 533 km** actieradius en 135 kW snelladen
  • ID.4 Pro Business al te rijden vanaf € 289 netto bijtelling p/mnd*** met tot € 2.900 klantvoordeel; ID.5 Pro Business vanaf € 303 netto bijtelling p/mnd***

De luxe van Pro Business

Met de nieuwe Pro Business-uitvoeringen biedt Volkswagen een aantrekkelijke nieuwe keuze voor met name zakelijke rijders, naast de bestaande line-up (Pure, Pro en GTX voor de ID.4, en de ID.5 Pro en GTX). Deze nieuwe uitvoeringen zijn voorzien van vele extra’s. Ze staan ook voor de luxe en het gemak van onder meer ‘Discover Pro’ navigatie inclusief een 25,4 cm groot touchscreen. Andere standaard highlights zijn de draadloze oplaadmogelijkheid voor een smartphone, automatische 2-zone airconditioning, verwarming van de voorstoelen en het verwarmbare, multifunctionele en met leder beklede stuur, een achteruitrijcamera (Rear View), Park Assist Plus, Keyless Acces en diefstalalarm.

Tot 533 kilometer** actieradius

De ID.4 en ID.5 Pro Business worden standaard geleverd met het 77 kWh accupakket. Dat is te combineren met een 128 kW/174 pk of een 150 kW/204 pk sterke elektromotor. Afhankelijk van de gekozen combinatie is een actieradius tot wel 533 kilometer** mogelijk. Het opladen van het accupakket van 5-80% duurt bij een 135 kW-laadpunt zo’n 38 minuten.

Aantrekkelijke prijzen, vriendelijke bijtelling

De nieuwe, compleet uitgeruste ID.4 Pro Business met 128 kW/174 pk sterke elektromotor is leverbaar vanaf € 51.990*, de ID.5 Pro Business met dezelfde aandrijflijn is er vanaf € 53.990*. Het klantvoordeel loopt op tot liefst € 2.900 voor de ID.4 (ID.5: € 2.700). De gunstige fiscale waarde vertaalt zich in een aantrekkelijke fiscale bijtelling. Zo is de ID.4 Pro Business al te rijden vanaf € 289 netto bijtelling per maand*** en de sportief gelijnde ID.5 Pro Business vanaf € 303 per maand***.

De zekerheid van Volkswagen

De ID.4 en ID.5 Pro Business worden geleverd met standaard tot 7 jaar onderhoud inclusief en 8 jaar garantie (óf 160.000km) op de hoogvoltaccu. Ook wordt er gratis 24-uurs mobiliteitsservice aangeboden, net als op alle Volkswagen modellen.


*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

**) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

***) Berekend o.b.v. een fiscale waarde van € 52.830 en de belastingschijf van 36,93%[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”35322,35323,35324,35325″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]