banner[robo-gallery id=21445]

TOYOTA LAND CRUISER CHAMPAGNE OFF-road weekend

Toyota Nederland heeft in samenwerking met het Nederlandse off-road instructie- en reisbureau 4WD Travel een exclu-sieve reis ontwikkeld, speciaal voor bezitters van een nieuwe Toyota Land Cruiser. De locatie is Noord-Frankrijk en we verblijven in een prachtig hotel genaamd ‘la Source Bleue’ dit ligt in Gudmont-Villiers. We gaan off-road rijden in de om-geving van Joinvile. We gaan daar, waar uw 4×4 geschikt voor is: rijden naar bestemmingen waar u met een gewone auto niet kunt komen, zonder het al te extreem te maken.

Onze thuisbasis is Gudmont-Villiers en dit ligt in het Marnegebied tussen Saint Dizier en Chaumont. Naast terreinrijden gaan we zeker ook ‘cultuur snuiven’ en hier hoort het het drie-sterren hotel ‘La Source Bleue’ bij. Dit hotel heeft een uitstekende keuken, waar-bij we in de morgen genieten van een heerlijk ontbijt buffet. We beginnen het off-road rijden op een speciaal hiervoor ingericht terrein in de vorm van een herhaal ‘basis’ training off-road rijden. Het weekend wordt een ‘actief’ weekendje weg. We genieten van de omgeving, avontuurlijk terreinrijden en veel leren over alles wat met terreinrijden te maken heeft. De omgeving van Joinville biedt alles wat een off-roader zich maar wensen kan. Veel routes en terreinen waar onze gids de vergunningen voor heeft geregeld, maakt het een echt exclusief weekend.

Naast het rijden in de prachtige omgeving van Joinville zullen we worden ontvangen in het kasteel Joinville en gaan we via kleine Franse dorpjes richting het zuidwesten naar het Champagnegebied. Eenmaal daar aangekomen, krijgen we uitleg van de plaatse-lijke champagneboer hoe de Champagne druif wordt geteeld en hoe champagne wordt gemaakt. Uiteindelijk eindigen we in een ‘degustation’ en indien gewenst, kunt u daar champagne aanschaffen voor een vriendelijk prijsje. Deze ‘Special’ start op vrijdagmiddag en eindigt op zondagmiddag.

Met avontuurlijke groet, 4WD Travel
Sander van Zijl

PROGRAMMA VOORSTEL

Vrijdag
14.00-15.00 uur: Ontvangst
15.30 uur: Naar het instructie terrein Rouvrois.
Hier gaan we de lesstof,opgedaan in nederland nog eens herhalen.
Daarna maken we een mooie tourtocht over het terrein.
20.00 uur: Gezamenlijk diner.

Zaterdag
08.00 uur: Ontbijt.
09.00 uur: Vertrek voor een mooie toertocht door de omgeving.
Vergezichten worden afgewisseld door pittige stukken door de bossen.
De lunch nemen we mee voor onderweg.s Middags richting het Champagnegebied, waar we champagne kunnen proeven, middels een fraaie off-road tocht.
20.00 uur: Gezamenlijk diner
21.00 uur: Voor de liefhebbers, (onder voorbehoud) nachtrit. Zondag
08.00 uur: Petit dejeuner (ontbijt). 09.00 uur: Mooie route via les chemins fer en la petite swisse
naar het Terrein in Montruille.
13.30 uur: Afsluiting met lunch. 14.00 uur: Einde van het weekend.

Reisdata: 6 t/m 8 september 2019

Reisleider: Marc de Wachter Mobiel: +31(0)6-46031123 (ovb)

Inclusief: 2 hotelovernachtingen, alle maaltijden, vergunningen, Franse gids, uitstapje Champagneproeverij (optioneel), begeleiding 4WD Travel.

Prijs: € 655,- per persoon, op basis van 2 personen

Per auto (2 persoonskamers)[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Klik hier voor meer info/download .pdf

}
X