Waarom een pick-up ?

Erwin heeft altijd pick-up gereden. Het is een tik, die eigenlijk niet uit te leggen is. Op zijn 18de kocht Erwin zijn eerste auto. Dat werd de 54 Chevrolet truck. Maar hij kwam er al snel achter, dat het misschien niet zo handig was als eerste auto en ging dus verder kijken. Er volgde al snel een Volkswagen, maar ook die verliet uiteindelijk het zichtveld en hij verkocht zijn hart aan een echte Dodge. Met uiteindelijk dus deze huidige versie als gevolg.

Dat is nog al een leuk rijtje! Maar komt er nog iets anders dan een Dodge?

‘De ‘king’ wint het wel, hoor en voorlopig wil ik niets anders! Een Dodge is de Amerikaan, die alles heeft. Kijk wat je hebt: zo’n stoel en die stuurverwarming… De hoge zit geeft een enorm veiligheidsgevoel, dat het merk mij sowieso geeft. De ruimte, het overzicht dat je zo hebt, je kan wel zeggen, dat het voor mij dé auto is.’

Oké, dé auto! Leg mij eens uit, waarom dan?

Toch wel met een twinkeling in zijn ogen vertelt Erwin: ‘Je kan overal komen en mensen gaan toch wel sneller voor je aan de kant, dan dat je met een ‘gewone auto’ aankomt zetten. Het is ook niet niks. En tja, je komt natuurlijk door die sterke motor wel overal! Je hoeft niet om te rijden, omdat je bang bent, dat je auto het niet aankan. Dat is wel genieten voor mij en zoals ze mij hebben geleerd: als je je niet aan een auto hoeft te irriteren, dan weet je, dat je auto top is. Dat is voor mij het juiste 4×4 gevoel!’, besluit Erwin.

Jantine

Benieuwd naar eerder geplaatste columns van Jantine? Klik op de link!

DodgeDodgeDodge