banner

Strandrace IJmuiden

Strandrace IJmuiden

24 en 25 maart 2018 zal ‘De Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden’, de legendarische seizoensopening van het NK Offroad Racing en de Eurocup, worden verreden. Snelle terreinwagens, springende buggies en brullende trucks blazen twee dagen over het brede strand. Een prachtig spektakel dat je niet mag missen!

Op 24 maart in de ochtend rollen de buggies, de trucks en de auto’s het strand op en stellen zich op voor de eerste grote massastart. Per klasse starten de deelnemers tegelijk en racen vol gas over het strand. Wie heeft het grootste hart? Wie durf laat te remmen en wie is de eerste, die de binnenbocht pakt?

Wie kent de beelden van de Veronica Strandrace niet? In IJmuiden doen er eindelijk weer vrachtwagens mee in een officiële wedstrijd op Nederlandse bodem. Afgelopen jaar was het met rijders als Gerard de Rooy, Aart Schoones en Egbert Wingens een groot succes. Dichterbij het gevoel van Lac Rose bij Dakar kom je in Nederland niet!

De Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden is dé wedstrijd voor het publiek, want met medewerking van de gemeente Velsen, Paviljoen Noordzee, de Reddingsbrigade en alle betrokkenen bij het strand maakt de organisatie er een waanzinnig mooie en veilige wedstrijd van. Kom kijken, of doe mee bij de seizoensopening van 2018 in IJmuiden!

Voorlopig programma 24 & 25 maart:

– Start vanaf 10:00 uur.

– 4 manches per dag

– Bivak achter de duinen

Strandrace IJmuiden

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos