Lego Technic Jeep Wrangler

Ben jij klaar voor een offroadavontuur in de legendarische Jeep Wrangler? Deze krachtige SUV is gemaakt voor elk terrein, dus je kunt er over de hele wereld mee uit de voeten. Bekijk alle coole kenmerken tijdens het bouwen van je eigen LEGO 42122 Technic versie van de stoere Jeep Wrangler. Met een krachtig ophangingssysteem met asuitslag, stevige banden en een klassieke grille met zeven sleuven lijkt dit geweldige model precies op het echte voertuig. 665-delig.

Bestseller pakket 4WD Magazine 2021

Speciale aanbieding voor Sinterklaas/Kerstmis: tweemaal een bestseller van 4WD Magazine. 4WD Magazine bestsellerpakket met 4WD Magazine uitgave 5 (off-road/kampeer daktent & outdoor special) en 4WD Magazine uitgave 6 (fraaie pick-up special met tevens een gratis poster).

Tijd voor een écht origineel cadeau! Verras jouw vrienden, familie, collega’s met een origineel brievenbuspakket. Ook een leuk cadeau voor jezelf natuurlijk!

MAISTO TECH Land Rover DEFENDER 27/40 MHZ RADIO CONTROLE

Afstandbestuurbare LAND ROVER DEFENDER (schaal 1:16) – Grijs en serieus geprepareerd

4WD Pakketten

4WD Magazine biedt 4WD pakketten om de periode wat aangenamer te maken. Verwen jezelf of maak iemand anders blij met een leuk en sfeervol pakket. 4WD Magazine heeft verschillende pakketten samengesteld met verschillende inhoud om sfeervol door deze periode te komen. Tevens maak je door bij het afnemen van een pakket automatisch kans op een ‘Durite 4×4 Compressor 12 Volt’ van 4×4 Sint Annaland of een gratis inschrijving op ‘4WD Travel basiscursus’.

 

En nog veel meer. Neem snel een kijkje in de 4WD Magazine webshop!


Zodra je een bestelling/abonnement van minimaal € 25 afneemt op www.4wdmagazine.nl en/of www.4wdfestival.nl maak je automatisch kans op een tof (extra) cadeau.
Met dank aan onze partners: Maxxis Tires, Cooper Tires, General Tires, 4×4 Sint Annaland en onze eigen weg te geven 4×4 accessoires maken we van de laatste 2 maanden van 2021 een onherroepelijk tof eindejaars(4WD)feestje! Neem snel een kijkje in de 4WD Magazine webshop!
Lego Land Rover Defender