4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Stichting 4WDCARE

Stichting 4WDCARE

Stichting 4WDCARE vindt dat wij allen een verantwoording hebben als mens om te zorgen voor mensen.

Nieuwsbrief Stichting 4WDCare:

Blije mensen

hebben we gevonden bij de Rotary Club Arnhem-Huissen. Deze bijzondere club, die zich inzet voor hulpverlening goede doelen, heeft 3 blije leden die in juni met ons meegaan naar Bosnië. Maar dat is nog niet alles. Op zaterdag 6 mei as komen er pakweg 16 mannen en vrouwen, blij ons een dag helpen in het magazijn. Jullie zijn van harte welkom!

Hulpgoederen gezocht!

Het gaat goed met de voorbereidingen. 18 mannen en vrouwen hebben zich opgegeven om van 3 t/m 11 juni met ons mee te gaan naar Bosnië. Specifiek zijn we op zoek naar een professioneel gasfornuis met 6 pitten. Ook zoeken we warmhoud bakken soms gamellen genaamd. Stichting ‘Emmaus’ die we al jaren ondersteunen, willen een soort ‘tafeltje dek je’ op gaan zetten voor mensen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Weet of hoort u iets? Verbindt ons alstublieft.

Verbinders gezocht!

Omdat wij onze organisatie breder gaan trekken en ook mensen/statushouders hier in Nederland willen gaan helpen, moeten we taken gaan verdelen. Daarvoor zoeken wij bijzondere vrijwilligers. Onder andere voor de logistiek en handeling van de hulpgoederen ín en om het magazijn. Ook voor de tweede ruimte, “de verbinder”, waarin we een werkplaats, kookgelegenheid en sociale ruimte gaan maken, zoeken we vrijwilligers voor het beheer en onderhoud. Omdat wij mensen/statushouders willen begeleiden naar werk en stage, zoeken we vakmensen die het leuk vinden iemand iets te leren. Dat kan zijn timmerman, metselaar enz. Als laatste zoeken we vrijwilligers die het mooi vinden om mensen/statushouders die hulp en begeleiding nodig hebben, op te vangen, aan te sturen en deze mensen/statushouders een perspectief te bieden in de maatschappij.

Het magazijn

is klaar! En het ziet er geweldig uit. De laatste maanden zijn veel hulpgoederen gesorteerd, genummerd en opgeslagen. Heerlijk dat we weer in een schone en nette ruimte met al onze vrijwilligers dit werk weer kunnen doen.

In de tweede ruimte die we gehuurd hebben, “de verbinder” genaamd, is de verbouwing in volle gang. Regelmatig wordt er gezaagd, getimmerd en geboord en beginnen de grote lijnen zichtbaar te worden. Bent u handig en niet bang om de handen uit de mouwen te steken voor dit goede doel? Laat het ons weten.

We zijn nu zelfs vindbaar. Eén van onze vrijwilligers heeft prachtige spandoeken laten maken die onlangs gemonteerd zijn. Dankjewel!

Meer informatie op: www.stichting4wdcare.nl

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X