Nissan maakt de prijzen bekend van de nieuwe Nissan X‑Trail N‑Trek. De avontuurlijke SUV met e‑POWER-technologie en e‑4ORCE-vierwielaandrijving is direct te bestellen. De prijzen beginnen bij 57.190 euro.

  • Nieuwe X-Trail uitvoering voor klanten die van een avontuurlijke (levens)stijl genieten
  • Onderscheidend design in verschillende stoere (two‑tone) carrosseriekleuren
  • Standaard zeer compleet uitgerust met robuuste en luxe kenmerken
  • Verkrijgbaar met e‑POWER en e‑4ORCE

Laat dat avontuur maar komen!
De nieuwe Nissan X‑Trail N‑Trek straalt avontuur uit. De voorkant valt op door de donkere afwerking van de ‘V‑motion grille’. Bij andere uitvoeringen van de X‑Trail is de omlijsting van deze grille verchroomd. De skidplates aan zowel de voor- als achterkant zijn uitgevoerd in gunmetal-kleur, en de buitenspiegels hebben een zwarte finish. Bovendien zijn er nieuwe LED-mistlampen geïntegreerd in het onderste gedeelte van de voorbumper.

Om het avontuurlijke karakter te onderstrepen is de X-Trail N-Trek enkel verkrijgbaar in stoere metallic lakkleuren als Solid Grey en Champagne Silver. Parelmoerlakken zijn er ook, waaronder Pearl White, Diamond Black en Ceramic Grey. Bovendien zijn sommige carrosseriekleuren verkrijgbaar in een two-tone kleurstelling, elk met een zwart dak.

Synergie-effect

Eén plus één is meer dan twee. Daarom is de Nissan X-Trail N-Trek ook verkrijgbaar met de bijzondere e-POWER-aandrijflijn in combinatie met het geavanceerde e-4ORCE-vierwielaandrijvingssysteem. Dankzij e-POWER-technologie wordt een soepele, naadloze rijgedrag van een batterij-elektrische auto geboden zonder dat de auto opgeladen dient te worden. Dit terwijl het door twee elektromoren aangedreven e-4ORCE ultieme stabiliteit en grip biedt, ongeacht de omstandigheden. Ideaal voor klanten met een actieve levensstijl!

Wildernis-proof
De complete standaarduitrusting van de nieuwe X-Trail N-Trek is ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen. Zo zijn de stoelen afgewerkt met een nieuwe waterafstotende Autech Cellcross-bekleding. Dit weerspiegelt niet alleen het avontuurlijke karakter van de X-Trail N-Trek, maar vergemakkelijkt vooral het schoonmaken nadat de auto in meer natte, uitdagende omstandigheden is gebruikt. Nissan levert als aanvulling op de speciale bekleding ook een accessoirepakket, bestaande uit rubberen vloermatten en een omkeerbare bodemplaat voor in de kofferruimte.

Qua luxe en comfort vult de X-Trail N-Trek het gat tussen de N-Connecta en Tekna in combinatie met een aantal unieke designelementen. Een donkere afwerking van de ‘V-motion grille’, skidplates aan de voor- als achterkant in gunmetal-kleur, zwarte buitenspiegels, 18 inch lichtmetalen velgen en zwarte dakrails dragen bij aan de robuuste uitstraling, terwijl nieuwe LED-mistlampen aan de voorzijde voor betere zichtbaarheid zorgen.

Prijzen

De nieuwe Nissan X-Trail N-Trek is nu te bestellen vanaf 57.190 euro. Liever de extra zekerheid en controle van vierwielaandrijving? Voor de e-4ORCE 4WD uitvoering starten de prijzen bij 61.390 euro. De N-Trek is overigens ook verkrijgbaar met 7 zitplaatsen; daarvan beginnen de prijzen bij 62.590 euro. Alle andere uitvoeringen van de Nissan X-Trail zijn ongewijzigd gebleven in de prijsstelling.

Eerst in het echt bewonderen? De Nissan X-Trail N-Trek staat binnenkort in de Nissan-showroom.