banner

Rij-indruk Jaguar E-Pace

Rij-indruk Jaguar E-Pace

‘Vette bak zeg’, of ‘dikke SUV man’, dat waren de opmerkingen, die we gedurende onze testweek in min of meer dezelfde vorm veelvuldig over de Jaguar E-Pace te horen kregen.

En, eerlijk is eerlijk, zoiets was ook onze eerste gedachte bij het aanschouwen van de E-Pace. De kleur Borasco Grey deed ook veel mensen glimlachen; zou je een paar jaar terug waarschijnlijk de opmerking hebben gekregen, of de auto nog afgelakt zou worden, staat ie nu gewoon in standaard grijs in de showroom. Het is nu echter een hippe kleur en deze misstaat de jongste Jag-telg helemaal niet.

Pace is vrij vertaald uit het Engels ‘tempo’, of ‘snelheid’ en dat straalt deze E-Pace ook volop uit. Het design is hypermodern met een laaghangend koetswerk en grote 20 inch zwarte lichtmetalen wielen. De dorpels zijn in dezelfde kleur gespoten als de rest van de carrosserie en dat geeft deze SUV een nog massiever uiterlijk. De grote in het oog springende grille maakt ‘m roofdierachtig en zodra je instapt, versterkt het beestachtig mooie interieur die gedachte alleen maar. De diep zittende zetels, die je tijdens het zitten bijna vastklemmen, voelen mega sportief aan. Het instrumentarium en het ovale sportstuur (met peddels) helpen je aan de gedachte, dat je misschien wel een helm moet opzetten, omdat…

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

Jaguar E-Pace Jaguar E-Pace

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos