4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Rij-Indruk: Isuzu D-Max DC 4WD LSX

Rij-Indruk: Isuzu D-Max DC 4WD LSX

Het blijft interessant een pick-up te rijden in de meest luxueuze uitvoering (LSX), voorzien van allerlei fraaie accessoires, inclusief een kofferdeksel (style cover). In België is dit een dubbelcabine, daar waar in Nederland vooral de anderhalve cabine interessant is voor de zakelijke rijder.

En een pick-up, die 3.500 kilogram mag trekken, is sowieso al interessant. Zeker omdat deze uitvoering in Nederland op een ruime € 52.000,-, inclusief BTW, op kenteken en naam wordt gezet.

Met een vermogen van 163 pk en een koppel van 360 Nm kun je prima uit de voeten. Daarbij kun je in Nederland een ombouw krijgen, die deze pick-up tot een 5-persoons 4×4 maken, waarbij je nog altijd voor grijs kenteken betaald (WB ca. € 115,- per kwartaal). Het maakt deze 4×4 een zeer goede keuze voor ondernemers die zwaar moeten trekken, veel moeten meenemen en wellicht ook een gezinnetje hebben om mee rond te rijden. De 1.9 dieselmotor met handgeschakelde versnellingsbak, zoals wij die reden, gebruik je het best zonder al te veel haast en dan doet ie z’n werk gewoon, zoals het hoort.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

Isuzu D-Max

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X