Waarbij wij met 4WD Travel op 18-12 a.s. onze 4WD Travel Experience organiseren. Hier nodigen we de reizigers en cursisten van het afgelopen jaar uit om hun ervaringen nog een keer te delen en wellicht plannen te maken voor het komende off-road seizoen. Ook lanceren we tijdens deze dag de nieuwe 4WD Travel brochure, waarbij we onze relaties uitnodigen om voor een extra stuk sfeer, expertise en gezelligheid te tonen.

Ook General wordt hier vertegenwoordigd, niet alleen door onszelf, maar ook door Saris 4×4. FD 4×4 Centre brengt Tembo accessoires mee en gaat een presentatie verzorgen, Wiegel gaat WARN promoten, Verstralershop.nl brengt licht, bij Jansen Laro Parts kan je terecht voor je Land Rover vragen en 4×4 Sint Annaland komt met de accessoires-aanhanger. Car Challenge zal drie presentaties komen geven, waaronder onze gezamenlijke Noordkaap reis in maart 2017.

De dag is gratis te bezoeken en 4WD Travel organiseert ook demo-cursussen (basis, vervolg en lier), waarvoor je een kleine vergoeding dient te betalen, tenminste als je afgelopen jaar niet bent mee geweest op een cursus of reis.

We staan klaar met warme chocomel en koffie en de keuken is eveneens geopend. Je bent dan ook van harte welkom.

Tot de 18e?!

Met avontuurlijke groet,

Sander van Zijl

Meer info vind je op: www.4wdtravel.nl/experience