INGEZONDEN | Graag stellen we u via deze weg op de hoogte van het besluit om Offroad Budel 2021 niet door te laten gaan. Mogelijk kunt u dit als nieuwsitem naar buiten brengen. Hierbij de tekst:

Offroad Budel 2021 gaat niet door

De organisatie heeft met pijn in het hart besloten om de editie van Offroad Budel 2021 niet door te laten gaan. Na heel veel wikken en wegen zijn we tot de conclusie gekomen dat er nog te veel onzekerheden zijn. Blijven de huidige corona-maatregelen gelden? Wordt er versoepeld? Of komen er juist strengere maatregelen? Hoe zit het met internationale bezoekers?

Binnen de maatregelen die nu gelden, kunnen we geen veilig Offroad Budel organiseren zonder afbreuk te doen aan het evenement. Denk met name aan het aantal deelnemers, terreinen en routes, en natuurlijk de sfeer. Mochten de richtlijnen versoepelen is het, in verband met de lange benodigde voorbereidingstijd, niet meer haalbaar om het evenement alsnog te organiseren.

Onder de huidige Corona maatregelen hebben we ook substantieel meer vrijwilligers, ruimte, en materialen nodig. Onder normale omstandigheden hebben we al een organisatorische uitdaging en we zien het nu als onhaalbaar.

Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag in oktober 2022 weer terug, op een Offroad Budel zoals wij het graag neerzetten. Houd onze website of facebookpagina in de gaten voor de datum van 2022.

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,

Stichting Offroad Budel

Offroad Budel