De tours zijn geschikt voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderde rijders. Het enige wat je nodig hebt is een straatlegale 4×4 of SUV met AT-banden. Je kunt ook een huurauto nemen met toestemming om onverharde wegen te rijden, of je eigen auto in goede staat gebruiken. Natuurlijk ben je verzekerd tijdens de tour.

Het is belangrijk om te rijden met respect voor de lokale bevolking, dieren en de natuur. Daarom wordt er gereden volgens Code Groen en volg je de instructies van de gids. De groepsgrootte is minimaal 2 en maximaal 6 voertuigen.

Het dagprogramma kan variëren afhankelijk van het gebied waarin je rijdt, maar je krijgt dit ruim op tijd te weten. Het programma omvat een trefpunt in de Bilt, waar je kunt genieten van koffie en thee voordat je vertrekt naar het startpunt. Bij aankomst op het startpunt ontvang je instructies voordat je begint met rijden. Tijdens de tour wordt er ook gestopt voor een lunch.

De prijzen voor de begeleide offroad tours variëren van €145,- tot €235,-, afhankelijk van het aantal inzittenden. Dit is inclusief lunch. De eerste tour van 2023 vindt plaats op woensdag 12 april op de Veluwe van Nijkerk naar Lunteren.

Klik op de link voor dagprogramma en meer informatie 12 april aanstaande.

Kortom, als je op zoek bent naar een avontuurlijke dag in de natuur en wilt genieten van off-road rijden, dan zijn de begeleide offroad tours van Off Road Veluwe, Brabant/Vlaanderen of Drenthe een geweldige optie. Verken het Nederlandse platteland en geniet van de natuurlijke schoonheid terwijl je rijdt met respect voor de omgeving.