banner

Off-road Porsche Cayenne met liftkit

Off-road Porsche Cayenne met liftkit

En ze hebben er echt dwars door Afrika mee gereden. De Duitse off-road tuner Delta 4×4 heeft een Porsche Cayenne omgetoverd tot een 4×4, waarmee je avontuurlijke dingen mee blijkt te kunnen doen. Oostenrijk-Zuid Afrika blijkt voor deze Cayenne geen probleem.

Eigenaar van deze gelifte Cayenne is de Zuid-Afrikaan Shane Oosthuizen. In een interview in ‘Crazy about Porsche’ vertelt Oosthuizen over zijn tocht. Hij werkte in Oostenrijk en toen z’n contract afliep, vertrok hij voor een cross-country rit naar z’n vaderland Zuid-Afrika in zijn stoer uitziende, gemodificeerde Cayenne.

Oosthuizen is ongeveer een jaar aan het sleutelen geweest, voordat hij de Porsche SUV had, zoals hij ‘m wilde. Het verhogen van de auto was het grootste probleem en hij koos voor het behoud van de standaard luchtvering van de auto, inclusief de diff locks en de lage gearing. Delta 4×4 monteerde tevens 20 inch wielen en Cooper banden onder de auto en op het dak kwam een dakrek met Front Runner daktent, een aantal PIAA rally lampen en jerrycans voor 40 liter extra brandstof. Achterop vind je het reservewiel.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X