De tours zijn geschikt voor verschillende niveaus, van beginners tot gevorderde rijders. Het enige wat je nodig hebt is een straatlegale 4×4 of SUV met AT-banden. Je kunt ook een huurauto nemen met toestemming om onverharde wegen te rijden, of je eigen auto in goede staat gebruiken. Natuurlijk ben je verzekerd tijdens de tour.

Het is belangrijk om te rijden met respect voor de lokale bevolking, dieren en de natuur. Daarom wordt er gereden volgens Code Groen en volg je de instructies van de gids. De groepsgrootte is minimaal 2 en maximaal 6 voertuigen.

Het dagprogramma kan variëren afhankelijk van het gebied waarin je rijdt, maar je krijgt dit ruim op tijd te weten. Het programma omvat een trefpunt in de Bilt, waar je kunt genieten van koffie en thee voordat je vertrekt naar het startpunt. Bij aankomst op het startpunt ontvang je instructies voordat je begint met rijden. Tijdens de tour wordt er ook gestopt voor een lunch.

De prijzen voor de begeleide offroad tours variëren van €145,- tot €235,-, afhankelijk van het aantal inzittenden. Dit is inclusief lunch. De volgende tour van 2023 vindt plaats op dinsdag 30 mei in Noord-Brabant.

Klik op de link voor dagprogramma en meer informatie 30 mei aanstaande.

4WD door Brabant

Bij 4WD Travel hebben we dit jaar ook offroad dagtrips. West Veluwe was een succes. Dinsdag 30 mei kun je weer met Marco op pad.

Zand of Modder?
Dit keer door Brabant. Afhankelijk van het weer van die dag of week daarvoor zal het gaan om greenlanen of iets lastiger offroad rijden. Maak je klaar om zanderige óf modderige paden van Noord-Brabant aan te pakken en zorg voor minstens 50% banden en een sleepkabel.

Lekkere Lunch
Of je nu een ervaren coureur bent of een beginner, en of het nu makkelijk of iets pittiger wordt, dit wordt een prachtige dag.
Tijdens je off-road avontuur word je getrakteerd op een heerlijke lunch. Ontspan en geniet van het gezelschap van je mede-rijders terwijl je verhalen uitwisselt over de hoogtepunten tot dan toe.

Mis je kans niet om de zanderige of modderige paden van Noord-Brabant te verkennen met Marco. Boek nu en laat ons jou de schoonheid van het Zuiden meebeleven.