De Discovery is leverbaar met de keuze uit krachtige en efficiënte zescilinder Ingenium-benzine- en dieselmotoren van de nieuwste generatie. Door alle vernieuwingen blijft de Land Rover Discovery een van de meest capabele, verbonden en veelzijdige premium SUV’s met zeven zitplaatsen die leverbaar zijn.

De nieuwe Land Rover Discovery is verfijnder, begeerlijker en efficiënter dan ooit dankzij het nieuwe voertuigplatform Electrical Vehicle Architecture dat meerdere geavanceerde technologieën ondersteunt. Tegelijkertijd behoudt de Discovery zijn toonaangevende offroad-capaciteiten en trekkracht. De ‘New Discovery’ legt met het vernieuwde Terrain Response 2-systeem, Software-Over-The-Air (SOTA) updates en nieuwe Cabin Air Filtration zijn rijders meer dan ooit in de watten.

Gerry McGovern, Chief Creative Officer, Jaguar Land Rover: “De nieuwe Discovery is een fraai geproportioneerde en uiterst geavanceerde premium SUV. De fascinerende en veelzijdige SUV is tot in het kleinste detail verfijnd waarbij zijn karakteristieke exterieur en veelzijdige interieur zijn versterkt om ervoor te zorgen dat de Discovery zijn positie als de meest capabele en gezinsvriendelijke fullsize SUV ter wereld behoudt.”

Verfijnd ontwerp

Het onderscheidende karakter en de geoptimaliseerde proporties van de nieuwe Discovery staan voor meer dan drie decennia van designrevolutie. Typische designkenmerken – zoals de ‘clamshell’-motorkap, het ‘zwevende’ dak en de opvallende C-stijl van de carrosserie – zijn hierbij behouden. De nieuwe Discovery vertegenwoordigt een gedurfde evolutie van zijn exterieurdesign en oogt zelfverzekerder dan ooit tevoren.

– Persbericht