UPDATE: Het Monster Jam evenement in Rotterdam is helaas geannuleerd vanwege noodzakelijke aanpassingen aan het tourschema. De show was gepland voor 6 juli in De Kuip, Rotterdam. Bezoek MonsterJam.com voor toekomstige tourdata.

Indien je het Monster Jam abonnement afsluit van 4WD Magazine ontvang je tickets voor de septembereditie (7 of 8) in Antwerpen.

—————-

Iedere Monster Jam truck heeft een coureur van wereldklasse die zijn truck tot het uiterste drijft in de krankzinnige competitie! Neem je familie en vrienden mee en zit op het puntje van je stoel tijdens dit verrassende, verbluffende en onvergetelijke evenement!

Pit Party
Geniet van een dag vol plezier met een hoog octaangehalte en bezoek ook de Monster Jam Pit Party, voorafgaand aan de show. Bekijk de Monster Jam trucks van dichtbij, ontmoet de coureurs, maak foto’s, verzamel handtekeningen en nog veel meer!

Sluit nu een abonnement af op 4WD Magazine en ontvang 10 nummers voor €75,-! Inclusief een toegangskaart voor Monster Jam + toegang tot Pit Party (entreekaartje t.w.v. €52,90)

Monster Jam

https://4wdmagazine.nl/product/monster-jam-toegang-tot-pit-party/