banner

Jantine en de Luchtmobiele Brigade

Jantine en de Luchtmobiele Brigade

Voordat ik verder ga, wil ik eerst gemeld hebben dat buiten het feit ik er van bewust ben dat na overleg met diverse personen en meerdere malen uitleg te hebben gegeven, wat de bedoeling is van het verzoek, ik mij meer dan bewust ben dat mijn bezoek uniek is. Ik heb mij dan ook aan regels te houden in verband met de veiligheid van deze groep mannen. Op de foto’s zijn zij of weg gehaald of geblurd. Uit respect naar deze mannen heb ik ook besloten om niet de volledige namen te noemen maar het te laten bij de luitenant en de adjudant.

Tekst loopt door onder de foto.

Luchtmobiele BrigadeHet is misschien niet een link die je snel zou leggen. Aangezien lucht niet iets klinkt als 4×4, maar niets is minder waar. Want als je een klein beetje logisch nadenkt, als je het in de lucht wil krijgen moet het wel vervoerd worden, naar een vliegtuig bijvoorbeeld en dat doen ze dan met een 4×4.

Ik word erop geattendeerd dat ze met een 4×4 rijden bij de Luchtmobiele Brigade en krijg een tip om eens contact op te nemen. En dan gaat de lange weg beginnen. Want het lijkt wel soms eens makkelijk maar niets is minder waar.  Dan begint het bellen/mailen en het regelen en dan is het uiteindelijk zo ver. En ik moet bekennen, ik maakte toch wel een vreugde sprongetje toen ik het bericht ‘we gaan het doen’ ontving.

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave, de toffe en extra dikke ‘Pick-Up Special’. Klik op de link.

4WD Magazine uitgave 6-2021

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos