Bericht van Stichting Offroad Budel: ‘In oktober 2013 hebben we de eerste editie van Offroad Budel mogen organiseren. Dat dit zo’n succes zou worden hadden we niet durven dromen.

Iedere editie hebben we ons best gedaan om een nog mooier 4×4 weekend te organiseren. Dit was niet altijd even makkelijk, maar we zijn er trots op dat het steeds is gelukt. Helaas bleek vorig jaar dat het met het huidige milieubeleid niet mogelijk was om Offroad Budel 2023 te organiseren.

De afgelopen periode hebben we verschillende opties onderzocht. We zijn helaas tot de conclusie gekomen dat er geen geschikt alternatief is.

Met pijn in ons hart hebben we daarom besloten om  Stichting Offroad Budel op te heffen. We willen iedereen ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan alle mooie herinneringen.

Tot ziens!’

________________

Doodzonde dat door alle regelgeving en kromme milieubeleid een event als OffRoad Budel niet meer kan plaatsvinden. Wij willen de organisatoren hartelijk bedanken voor hun enthousiasme, inzet en mooie jaren en wie weet in de toekomst heel misschien…

Met dank namens alle medewerkers van 4WD Magazine/4WD Travel en 4WD Festival en met  avontuurlijke groet,

4WD Magazine

Sander van Zijl