banner

Halve deuren voor Jeep Wrangler

Halve deuren voor Jeep Wrangler

Eindelijk zijn ze er: halve deuren voor de Jeep Wrangler. Voor liefhebbers van open rijden blijft de betrekkelijke veiligheid van de vaste halve deur. De halve deuren zijn zowel voor de twee-, als vierdeurs modellen van de Sport, de Sahara, de Rubicon 392, als de 4xe verkrijgbaar.

De halve deuren hebben een ritssluiting en kunststof ramen voor het bovenste deel, dat geheel verwijderbaar is en in het terrein is het heel fijn, als je zo nu en dan je hoofd eens buiten de auto kunt steken om te kijken, waar je precies rijdt. En wat is er mooier dan open rijdend te luisteren naar het geluid van je 6 of 8 cilinder motor?

De halve deuren gebruiken dezelfde ophanging, als de oorspronkelijke deuren en ook bedrading is eenvoudig te wisselen, zodat de power locks gewoon blijven werken. Het ‘softe’ bovendeel van de deurtjes is in vynil uitgevoerd en past eventueel bij de softtop.

Mocht je helemaal zonder deuren willen rijden, ook dat kan en daarvoor levert Mopar dan een speciale spiegelkit, die ook weer op de deurscharnieren kan worden bevestigd.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos