Afgelopen zondag mochten we met de Dodge promotie maken voor ons, met bloed, zweet en vooral veel liefde gemaakte 4WD Magazine.

De actie “spot de General Tire/4WD auto” gaat onverminderd door. Er zijn al heel wat foto’s van de auto genomen en we kijken dan ook uit naar nieuw binnenkomende plaatjes. We houden je op de hoogte van deze shots op onze website www.4wdmagazine.nl en uiteraard onze social media pagina’s.

Afgelopen weekend waren we ook te vinden op de RTL GP Dakar PreProloog in Valkenswaard. Deze werd massaal bezocht door 25.000 Dakarfans. De deelnemers aan deze roemruchte rally zijn op zo’n dag net filmsterren, zo extreem enthousiast wordt dit evenement beleefd. En ik moet toegeven dat je je als standhouder op zo’n evenement, zelf ook bij tijd en wijlen een klein jochie van 6 jaar oud voelt als je Stephane Peterhansel of Jan de Rooy langs ziet lopen, begeleid met diverse fotograferende bezoekers…

Aankomende week zijn we aanwezig op de Bajar Borger, waar General Tire ook deelnemers in de wedstrijd heeft rondrijden. Ik zou zeggen:

“Kom gezellig langs en grijp die kans op een gratis offroad cursus!”

We houden je op de hoogte!

Met enthousiaste 4×4 groet,

Sander van Zijl

4WD Magazine

General Tire Tour