banner

General Tire 4WD Magazine in Gorinchem

General Tire 4WD Magazine in Gorinchem

Op een Automotive vakbeurs in Gorinchem heeft de promotie Dodge gedurende een week op de stand bij Reedijk Banden gestaan. Ik sprak de event manager van de beurs die wist te melden dat hij dacht dat er zo’n 16.000 mensen waren geweest en da’s lang niet slecht voor deze beurs. De General Tire Dodge stond te blinken (want ja 2 uur lang in de wasstraat staan zwoegen) naast een Maxxis Dakar buggy van Tim Coronel en maakten allebei goede reclame voor de bandenmerken.

Op de zaterdag bracht ik de Dodge en heb dit samen met mijn zoontje van 4 gedaan, waarna wij een uur lang moesten lopen richting het station, omdat de bus om het uur ging. Daarna een uur in de bus richting Utrecht Centraal en vandaar uit 25 minuten met de bus om naar De Bilt te komen. Een hele onderneming en op zo’n moment mis je je viervoeter enorm. Het afhankelijk zijn is vervelend, het aanwezig zijn van  mijn zoontje; die gedurende de hele terugreis liedjes heeft gezongen, waardoor een gezellige sfeer in de bus ontstond, was erg verfrissend. Maar geef mij mijn General Tire Dodge maar, ik was dan ook blij dat ik deze op vrijdag weer kon ophalen en aan zijn gegrom te horen bij het starten, was dat wederzijds.

Met avontuurlijke groet,

4WD Magazine/4WD Travel

Sander van Zijl

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos