De Grabber AT3 is een robuuste all-terrain band voor SUV/4×4-segment die geschikt is voor het hele jaar door, en is om die reden zo’n goede match met de Ford Ranger Raptor. De high-performance off-road pick-up van Ford beschikt over een speciaal ontwikkeld, motorsportvriendelijk chassis, waarvan de bijzondere kwaliteiten vooral tot hun recht komen bij hoge snelheden buiten verharde wegen. Zoals alle voertuigfabrikanten heeft Ford een breed scala aan specifieke eisen, waaraan de Grabber AT3 tijdens intensieve tests ruimschoots voldeed. De intensieve tests bestonden uit het meten van de gripprestaties in natte en droge omstandigheden, geluidsproductie, kilometrage, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Grabber AT3

De populaire zomerband Grabber AT3 is uitermate geschikt voor 50% on-road en 50% off-road. Met de Grabber AT3 ga je vol vertrouwen het terrein op. De Grabber AT3 kenmerkt zich door de goede off-road tractie, onder alle weersomstandigheden. En of dat nog niet genoeg is biedt de Grabber AT3 maximaal comfort op de verharde weg. Dit is te danken aan de geoptimaliseerde profielblokken die een soepele interactie creëren met het wegoppervlak. De band is voorzien van M+S markering en 3PMSF symbool. De Grabber AT3 is te verkrijgen in 41 verschillende maten in 15 t/m 22 inch.

Ford Ranger Raptor

De Ford Ranger Raptor wordt voor de wereldmarkt gebouwd in Silverton, Zuid-Afrika. Het voertuig is vanaf de fabriek uitgerust met banden in de maat LT 285/70 R17 116/113 S, inclusief robuuste light truck specificatie, voor extra versteviging en een groot draag vermogen. Deze nieuwe maat werd tijdens het ontwikkelingsproces met Ford toegevoegd aan het bestaande Grabber AT3-gamma en is nu ook verkrijgbaar op de vervangingsmarkt.

General Tire Grabber AT3