banner

Ford Bronco Overland Concept daktent

Ford Bronco Overland Concept daktent

Waarschijnlijk voor de SEMA show in Las Vegas, de grootste automotive show ter wereld, die door de coronapandemie niet doorging, heeft Ford de Bronco Overland bedacht. Ford heeft de Bronco een groot pakket (200 stuks totaal) aan accessoires meegegeven. Voor liefhebbers van kamperen is er nu een Bronco met een daktent.

Het is een tweepersoons daktent van Yakima, die bereikbaar is met behulp van een ladder. En sinds kamperen meer is, dan alleen maar slapen in een tentje, heeft het interieur van de Bronco een compleet ‘cargo management systeem’ meegekregen, inclusief een koelkast van ARB, verwarming en een kooktoestel. Dankzij een railsysteem kun je de koelkast naar buiten schuiven en verder is er een speciale tafel en er zijn opvouwbare stoelen.

Ford zette de Bronco Overland op 17 inch wielen en 35 inch banden. Aan de voorzijde kwam een Ford Performance stalen bumper met een Warn lier, terwijl op het dak een dakrek kwam met LED light bar en nog eens zes LED lampen, waarmee je de auto 360 graden rondom in het licht kunt zetten.

Onder de motorkap van deze Bronco huist de 2.3 liter EcoBoost vier cilinder (270 pk/201 kW/420 Nm), die is gekoppeld aan een tientraps automaat.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X