Op wereldreis in de daktent

Polly, Brian en hond Busso waren een jaar onderweg in de daktent. In oktober 2019 vertrokken ze met als doel Centraal-Azië. En toen kwam Corona, waardoor de originele plannen moesten worden gewijzigd. Nu zijn ze terug met fantastische verhalen.

Hoe ze hun reis hebben voorbereid, wat ze onderweg in Oost-Europa, Turkije en Georgië zijn tegengekomen en hoe ze het leven in een daktent voor zo’n lange tijd hebben ervaren vertellen ze op zaterdag 10 oktober bij CAMPWERK in Tynaarlo. Meer informatie over hun reis vind je ook op de Facebookpagina ‘Easy Overland’ of op Insta via @easy_overland

Praktisch

Wat:                presentatie ‘Een jaar onderweg in de daktent’
Wanneer:      Zaterdagmiddag 10 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur
Waar:             CAMPWERK Nederland, Vriezerweg 14c, 9482 TB in Tynaarlo (Dr.)

Wil je hierbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@campwerk.nl en laat weten met hoeveel personen je komt. In verband met de Coronamaatregelen is een beperkt aantal mensen in de showroom toegestaan.

Wat is een daktent?

Een daktent is een snel opzetbare tent die je met behulp van dakdragers op je autodak bevestigd, net zoals een dakkoffer. De laatste jaren is de daktent in opkomst en zie je het niet alleen meer op terreinwagens, maar ook op compacte personenauto’s. Binnen de kampeerbranche is de daktentmarkt één van de snelst groeiende markten. Een daktent biedt veel voordelen t.o.v. een reguliere tent. Zo slaap je van de grond (en heb je weinig last van optrekkende kou), klapt deze net zo snel uit als een pop-up tent, blijft deze schoon wanneer je eens op een drassige plek staat en hou je je kofferbak leeg voor andere zaken. Met een daktent maak je van je eigen auto eigenlijk een eenvoudige camper.

Over CAMPWERK Nederland

CAMPWERK is de specialist op het gebied van compact kamperen. Geïnspireerd op de Australische tenttrailers, startte Michael Krämer in 2010 zijn onderneming, waarvan het hoofdkantoor is gesitueerd in Bochum. Mobiliteit, avontuur, vrijheid en verbondenheid met de natuur is wat je met de tenttrailers en daktenten van CAMPWERK kunt beleven. Sinds 2018 is CAMPWERK eveneens exclusief distributeur van het daktentmerk iKamper voor een groot deel van Europa. De vernieuwde showroom in Tynaarlo is inmiddels uitgegroeid tot hét daktentcentrum van Noord Nederland. Tevens is CAMPWERK Nederland organisator van het jaarlijkse Daktentfestival Nederland dat in Schipborg plaatsvindt.