[vc_row][vc_column][vc_column_text]

De Polestar 3 heeft een nieuw aerodynamisch profiel waarbij veel nadruk is gelegd op het behouden van de kenmerken van een SUV, waaronder een krachtig en breed postuur. Tijdens het designproces is veel aandacht besteed aan subtiele doch effectieve aerodynamische optimalisatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn de aerodynamische vleugels, die zijn geïntegreerd in de voorzijde en de achterspoiler, en de aero blades aan de achterkant.

“Deze auto is vanaf het begin ontworpen als een Polestar en heeft nieuwe kenmerkende eigenschappen, zoals de dual blade koplampen, de SmartZone en een aerodynamische voorvleugel”, vervolgt IngenlatDe materialen die in de Polestar 3 worden gebruikt, zijn geselecteerd vanwege hun duurzaamheidsreferenties, terwijl ze de premium esthetiek en het gevoel van luxe verhogen. Het materialenpallet omvat onder meer bio-MicroTech, leder dat is gecertificeerd op het gebied van dierenwelzijn, en volledig traceerbare wollen bekleding.

In lijn met Polestar’s streven naar transparantie wordt, zodra de productie is gestart, een volledige levenscyclusanalyse (LCA) uitgevoerd voor de Polestar 3. De resultaten van deze doorlopende analyse worden tijdens de gehele levenscyclus beoordeeld en gelden als basis voor het vinden van nieuwe manieren om de ecologische voetafdruk van de Polestar 3 verder te verkleinen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

  • De Polestar 3 is de eerste SUV van het merk en de eerste Polestar die op twee continenten wordt geproduceerd
  • Productiedebuut voor unieke designtaal, geïnspireerd door de Polestar Precept 
  • Volledig elektrische 5-zits SUV levert tot 380 kW en 910 Nm
  • Zeer rijke standaarduitrusting bij lancering: vanafprijs € 89.900[1]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”blog_grid”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”34626″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”34625″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”blog_grid”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”34631″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”34629″ img_size=”full” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]