Het inspirerende, nieuwe design van de compacte SUV zet de toon voor een nieuw tijdperk van moderniteit en elegantie. Kenmerken zijn het opnieuw ontworpen front, nieuwe Full LED-achterlichten, nieuwe carrosseriekleuren en het sportieve ‘Black Pack’ optiepakket.

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV belichaamt de ‘Power of Choice’-filosofie van PEUGEOT, waarbij de koper kan kiezen voor de aandrijflijn die het beste aansluit op de wensen en behoeften. De PEUGEOT 3008 SUV is verkrijgbaar met beproefde benzine- of dieselmotoren, maar ook als zeer efficiënte plug‑in hybride met keuze of twee- of vierwielaandrijving.

PEUGEOT tilt het aanbod van intelligente technologieën naar een nog hoger niveau met de introductie van de nieuwste generatie rijhulpsystemen, evenals een nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® met een nieuw, hoogwaardig en digitaal instrumentencluster en een nieuwe 10‑inch touchscreen.

Om extra duidelijkheid en overzicht te bieden, past PEUGEOT dezelfde, nieuwe commerciële gammastructuur toe die het merk onlangs ook op de PEUGEOT 308 heeft geïntroduceerd. Deze nieuwe opzet van het leveringsprogramma bestaat uit drie niveaus met voor elk niveau een extra uitrustingsniveau, een zogeheten ‘pack-versie’.

– Persbericht