banner

De nieuwe Jeep Avenger

De nieuwe Jeep Avenger

Tijdens de 2022 Paris Motor Show heeft Jeep® Brand de compleet nieuwe Jeep Avenger onthuld, de eerste compleet elektrische batterij-auto (BEV). Vanaf de eerste dag ontworpen en gebouwd als een Jeep omvat de Avenger het Jeep DNA in een compacte SUV met een unieke combinatie van capaciteit, stijl, functionaliteit en technologie om aan de behoeften van klanten te kunnen voldoen.

De Avenger is een mijlpaal voor Jeep, omdat het de eerste van een nieuwe serie Jeep BEV’s is, die in Europa worden gepresenteerd’, aldus Christian Meunier, CEO van Jeep.

Geproduceerd in de efficiënte Stellantis fabriek in Polen, is de nieuwe Avenger voorzien van Selec-Terrain en Hill Descent Control en prima in- en uitloophoeken en bodemvrijheid.

De Jeep Avenger is uitgevoerd met een nieuwe generatie 400 volt elektrisch aandrijvingssysteem, dat een nieuwe elektromotor  en een nieuwe batterij combineert. Met een 100 kW Mode 4 kabel is drie minuten opladen goed voor 30 km. 24 minuten zijn genoeg voor een acculading van 20 tot 80%.

Lees het gehele artikel in de dikke nieuwjaarseditie van 4WD Magazine (uitgave 1-2023).

Jeep Avenger

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos