Black Panther, The Amazing Spider-Man, Thor en Iron Man trotseren het stadion in mei.

Monster Jam® keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke monster truck stadion tour komt naar ons land.

Naast de alom bekende Monster Trucks als Max-D®, Grave Digger®, El Toro Loco® en Megalodon® worden nu ook speciale Marvel Monster Jam Trucks toegevoegd aan de line up. Op 11 en 12 mei 2024 kan het publiek genieten van spectaculaire stunts van Black Panther, The Amazing Spider-Man, Thor en Iron Man. Ga naar www.monsterjam.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

Monster Jam. As Big As It Gets! ™  De rivaliteit barst los wanneer de favoriete en legendarische trucks de strijd aangaan met de Marvel Monster Jam Trucks in Freestyle-, Skills- en Racecompetities. Niet alleen bakbeesten met vier wielen maar ook de FMX freestyle motorcrossers stelen de show in de enige echte stadion experience en laten hun tricks en spectaculaire sprongen zien aan het publiek. Beleef actie, races, waanzinnige stunts als de trucks de aarde doen opspatten op het speciaal aangelegde parcours in het stadion. Fans kunnen deel uitmaken van alle actie door te stemmen op de winnaar van de Skills Challenge en Freestyle-competities via hun smartphone tijdens het event.

Kom dichterbij je favoriete trucks met de Monster Jam Pit Party
De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan het event geeft fans van alle leeftijden een unieke kans om de gigantische Monster Jam trucks van héél dichtbij te bekijken, de coureurs en crew te ontmoeten, foto’s te maken en handtekeningen te verzamelen.

Monster Jam 2024

– Zaterdag 11 mei en zondag 12 mei, 2023
– GelreDome, Arnhem
– Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.monsterjam.nl
– Pit Party tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en alleen in combinatie met een ticket voor de show

Monster Jam fun facts:
– Elke motor levert ongeveer 1.500 pk
– Sommige trucks worden met de hand geverfd wat meer dan 40 uur duurt
– Er wordt in totaal 113 liter verf gebruikt om de baan en obstakels te beschilderen
– Per jaar worden zo’n acht banden versleten per truck
– De banden zijn 1,7 meter hoog en 1,1 meter breed