Afwisselende terreinen

De Discoverer® A/T3 Sport 2™ is een band die geschikt is voor ieder terrein en is een perfecte balans tussen on-road stabiliteit en off-road capaciteit. De band beschikt over Wear Arc Technology. Dit zorgt voor een beter contactvlak tussen de band en de weg. Hierdoor ontstaat minder slijtage en wordt het rijgedrag verbeterd. De A/T3 Sport 2™ is verkrijgbaar in 33 verschillende maten voor 15 t/m 20 inch en hoogtes verschillend van 80-50. Deze all terrain band draagt het 3PMSF (sneeuwvloksymbool) en het M+S symbool voor winterse omstandigheden. 

Zware weersomstandigheden

Op zoek naar een band die grip biedt onder de zwaarste weersomstandigheden en temperaturen? De Discoverer®A/T3 4S™ is geschikt voor verschillende ondergronden zoals bergpassen en glad terrein. De Discoverer®A/T3 4S™ is voorzien van de zogeheten Snow Groove Technology, dit houdt de sneeuw in het loopvlak vast voor superieure tractie in winterse omstandigheden. Buiten het feit dat deze band zich leent voor de winter, is deze band ook ontwikkeld voor de zomer. Met het Secure-Grip All Terrain Design zorgt dit profiel voor een verbeterde grip op nat en droog wegdek en wordt het vasthouden van stenen verminderd. De Discoverer®A/T3 4S™ is verkrijgbaar in 26 verschillende maten in 15 t/m 20 inch. 

Meer populaire profielen

Naast de Discoverer® A/T3 Sport 2™ en Discoverer®A/T3 4S™  heeft Cooper Tires nog meer populaire profielen.  De Discoverer® ATT™ is uitermate geschikt voor crossovers en SUV’s. Deze band zorgt voor een stille rijervaring op de snelweg en biedt daarnaast degelijke off-road kwaliteiten. Zoek je toch banden voor extreme off-road omstandigheden?  De Discoverer® S/T Maxx™ P.O.R. is maar liefst 80% geschikt voor off-road gebruik.  Daarnaast heeft de band het unieke Armor-Tek³®. Dat zorgt voor een verlengde levensduur. Zo is de band tegen scheuren en beschadigingen beschermd. 

Cooper Tires

Cooper is sinds 1914 een gevestigde naam in het on- en off-road segment. De focus ligt op het maken van kwaliteitsbanden die goed presteren en duizenden kilometers meegaan. De 4×4 banden die door Cooper worden ontworpen en geproduceerd, zijn speciaal bedoeld voor de Europese wegen, met het oog op performance, grip en rijplezier! 

Cooper banden zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Informeer bij je lokale bandenleverancier naar het assortiment. Of kijk op www.coopertires.nl