Die standaarduitrusting van de C5 Aircross SUV Hybrid 225 ë-EAT8 Selection omvat onder andere een digitaal en configureerbaar 12,3″ instrumentenpaneel, een 8″ touchscreen met Apple Carplay en Android Auto en het CITROËN Connect Nav-navigatiestyeem met TomTom®-kaartendatabase van Europa. Ook automatische airconditioning, Keyless Entry & Start en 18″ lichtmetalen wielen zijn standaard. De geluidwerende voorste zijruiten, de achteruitrijcamera met Top Rear Vision en de parkeersensoren vóór én achter zorgen voor nog meer comfort en gebruiksgemak.

Rijhulpsystemen
Bestuurders van de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid 225 ë-EAT8 Selection kunnen ook rekenen op een uitgebreide reeks rijhulpsystemen die de veiligheid verbeteren, waaronder dodehoekbewaking, Active Safety Brake met herkenning van voetgangers, fietsers en nachtfunctie, een zelfdimmende binnenspiegel, Collision Risk Alert, het Active Lane Departure Warning System en verkeersbordherkenning.

Elektrisch rijden
De C5 Aircross SUV Hybrid 225 ë-EAT8 Selection is een plug-in hybride die het mogelijk maakt om een afstand van 55 km (WLTP) volledig elektrisch te rijden, met snelheden tot 135 km/u. In de Brake-modus wint de transmissie energie terug, waarmee het systeem de batterij bijlaadt.

Prijzen en leasetarieven
De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid 225 ë-EAT8 Selection is leverbaar voor prijzen vanaf € 40.400. Zakelijk rijders profiteren van de scherpe bijtelling vanaf € 269 per maand, op basis van 37,10% loonbelasting en 22% bijtelling. Via private lease is de C5 Aircross SUV Hybrid 225 ë-EAT8 Selection te rijden vanaf € 499 (o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar). Met de private lease-aanbieding op de C5 Aircross SUV Hybrid 225 ë-EAT8 kost de Selection-uitvoering evenveel als de handgeschakelde basisversie van de C5 Aircross SUV met benzinemotor. Met deze scherpe prijsstelling maakt Citroën hybriderijden bereikbaar voor de particuliere consument.

– Persbericht