Goed, het is nu nog een prototype, maar je kunt er donder op zeggen, dat ie gefabriceerd zal worden. Twee trailers trekken, mag in Europa niet en zelfs in de VS is dat niet in alle staten toegestaan. En behalve dat het zo typisch Amerikaans is, is het nog een slimme uitvinding ook en je vangt mooi twee vliegen in één klap: je hebt je camper bij je en je kunt je speedboot nog meenemen ook. Vandaar dat deze twee-in-één-oplossing voor velen het ‘ei van Columbus’ kan zijn.

De voorste helft van de trailer is je motorhome en heeft alle luxe aan boord, die je je ook maar kunt wensen, inclusief een keuken, een toilet, douche en een tweepersoons bed. De achterzijde van de trailer rijd je simpelweg, zoals gebruikelijk, van een boothelling achteruit het water in, waarna je de boot kunt lossen. Niet te ver achteruitrijden, want dan is ook je motorhome nat en is een waterbed het ongewenste gevolg!

De trailer is een fifth-wheeler met een kogelkoppeling voor goede manoeuvreerbaarheid en makkelijk in de bak van de meeste pick-ups aan te brengen. Volgens het bedrijf dat deze trailers bouwt, zijn ze bezig met verschillende trailers, te gebruiken voor een weekendje vissen, tot een heerlijke vakantie aan de Middellandse zee.

Meer info: www.theboatcamptrailer.com