banner

4x4WD Festival met ons mee

4x4WD Festival met ons mee

Hoe kom je erop om in tijden van neergaande economische omstandigheden een evenement te bedenken?! Daar waar veel evenementen-specialisten hoogstwaarschijnlijk een ongelooflijk gemotiveerd verhaal kunnen overleggen, kan ik alleen maar aangeven, dat ik het vier jaar geleden tijd vond om de 4×4 wereld “ live” in een positief daglicht te stellen.

We hebben het namelijk allemaal redelijk tot heftig zwaar gehad in de 4×4-branche (uitzonderingen daargelaten). Bij minder mogelijkheden tot besteden, wordt hier als eerste een stop op gezet, of tenminste in geknepen. Dat is doodzonde, want het is zo’n leuke wereld. En daar, waar alles tegenwoordig te volgen is op internet, via blogs en onlinefilmpjes, gaat niks boven het echte werk.

Ruiken, voelen, horen, rijden, kijken, testen, kopen, proeven, spelen, bewonderen, zijn zomaar een paar kreten die de lading van een heus “ live” festival niet eens dekken.

Dit jaar hebben we het 4WD Festival op 4 september gepland, wij zijn volop aan het “voor” genieten en zien je dan ook graag tegemoet in Oss komende zondag.

Met enthousiaste off-road groet,

4WD Magazine
Sander van Zijl

4WD-Festival-3

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos