banner

4×4 Beach Katwijk 2018 drukbezocht

4×4 Beach Katwijk 2018 drukbezocht

Strand, zee en 4×4-en maar! De dag voorafgaand aan 22 april jongstleden, zijn de schuivers, shovels, tractoren en mensen op het strand nog druk bezig om het Offroad parcours aan te leggen. En net als voorgaande jaren, wordt dit in een dag (of eigenlijk middag) uitgevoerd. Een huzarenstukje, zeker als je er naar staat te kijken is het een indrukwekkend geheel.

We hebben het over de uitvoering, die in een dag uitgevoerd wordt, niet te vergeten echter is de maandenlange voorbereiding van alle vrijwilligers, gemeente en machinisten, die is onmisbaar om een evenement als deze tot een goed resultaat te krijgen. Het was dit jaar prachtig weer en vooral enorm gezellig. Iedereen had zijn best gedaan om goed voor de dag te komen.

Al aan het begin van de morgen staat het parkeerterrein goed vol met de meest bijzondere 4×4’s, ook begeven de eerste off-roaders zich al op het gigantische omgegraven off-road zand parcours. Hierbij is in de verschillende parcours gedacht aan beginnende rijders en ervaren terreinrijders. Ook aan de verschillende soorten 4×4’s is gedacht. De sleeplinten, lieren en scheppen, maar vooral mankracht doen hun werk en zijn dan ook nodig. De mensen die langs de kanten staan te kijken, wordt waar voor hun geld geboden, want er is zoveel te zien, dat je echt een dag nodig hebt om alle bezienswaardigheden te bekijken, daarbij blijft men bij sommige gecreëerde obstakels wat langer staan. Hier is dan nog meer spektakel te bezichtigen.

Het strand heeft iets magisch en trekt net als vorig jaar weer enorm veel 4×4 rijders en bezoeker. Dit jaar was het maximale aantal 4×4 rijders dan ook al vroeg bereikt. Er staan voldoende Dakar vrachtwagens waar het publiek de kans krijgt om een stukje mee te rijden. De organisatie van 4×4 Beach Katwijk doet er alles aan om off-roaders, bezoekers en standhouders het juiste 4×4 gevoel mee te geven, hierbij is het gevoel van samen en gezelligheid een groot goed.

Wat ons betreft tot volgend jaar, het was wederom een geslaagd evenement!

4x4 Beach Katwijk 4x4 Beach Katwijk 4x4 Beach Katwijk

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos