banner

4WD Magazine en General Tire on tour

4WD Magazine en General Tire on tour

Op 28 en 29 januari stonden we met 4WD Magazine op de Racing Expo in Leeuwarden. De vraag die ik op kantoor kreeg was wat we hier nu moesten doen. Ik gaf aan dat op het event een enorm aantal 4×4 standhouders en deelnemers aanwezig was en dat wij dan dus ook aanwezig dienen te zijn.

Als landelijk 4×4 blad is dat een must, al kun je niet overal aanwezig zijn, voornamelijk omdat er soms een vrij dunne lijn is tussen prive en zakelijk.

Het maakt het ingewikkelder als zakelijk ook liefhebberij is, want dat kun je thuis niet altijd verkopen. Erg fijn is het als je thuisfront begrip heeft voor je passie, dat maakt het leven een stuk eenvoudiger. Maar goed, terugkomend op het promoten van 4WD Magazine, 4WD Travel en de Dodge Ram 4WD Magazine/General on Tour auto, doen we graag, het rijdt comfortabel en we komen overal in Nederland en Belgie en de foto’s die ons opgestuurd worden zijn van alle streken. Da’s leuk en apart, als je ziet dat iemand een foto van je auto maakt, terwijl je aan het werk bent en dat zonder enige vorm van arrogantie. Op 25 januari jongstleden hebben we aan een journaliste van het Quest Magazine een mooie VIP-basiscursus terreinrijden mogen geven. Hierover gaat Quest een uitgebreid artikel in het blad publiceren en zo proberen we op een fatsoenlijke manier te laten zien waarom wij besmet zijn met het 4×4-virus.

Ik houd jullie graag op de hoogte van onze ervaringen hierin.

Met avontuurlijke groet

4WD Magazine & 4WD Travel

Sander van Zijl

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos