4WD Festival, editie 2017

4WD Festival, editie 2017

De weersvoorspelling werd, voorafgaand aan het 4WD Festival, editie 2017, van heel slecht, naar steeds beter. En met een enorm mooie dag voor een buitenevent, heeft iedereen zondag de 10de kunnen genieten, want met een volwassen standhoudersdorp, een goed uitgedost rally-/Dakar bivak, leuke speeldingen voor de kids en veel vertier op het off-road parcours, was het een meer dan geslaagde editie van het 4WD Festival.

Meer synergie tussen de standhouders onderling en ook met ons als organisatie en meer overleg met betrokken partijen heeft de 2017 editie van het 4WD Festival tot een onvergetelijke weten te maken. De lijnen waren dit jaar kort en we hebben een boel nieuwe activiteiten weten te starten, waardoor de zaterdag tot een heuse VIP-dag is geworden. Met een off-road dealerdag voor Maxxis Tyres en de Jeep dealer uit het zuiden American Cars Schinnen, werd de off-road baan op zaterdag al goed ingereden. De gezellige sfeer en met een groot deel van het standhoudersdorp gereed, deed 9 september alvast veel goeds beloven voor de 10e, de grote publieksdag. Daarvoor waren mensen in groten getale afgereisd om hun interessegebied te bekijken, te praten met gelijkgezinden en te genieten van wat het 4WD Festival allemaal te bieden had. En met de goede moed van iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen hebben we het publiek meer dan waar voor hun geld weten te bieden!

Ik heb de afgelopen jaren in dit naschrift afgesloten met een rijtje van mensen, die ik wilde bedanken, de lijst wordt steeds groter, maar ik houd vol….: Alle medewerkers van 4WD Magazine, 4WD Travel & 4WD Festival, de ANVT, onze sponsoren trail master by Maas, FD 4×4 Centre en Tembo 4×4, 4x4POLIS.NL en uiteraard Reedijk Banden met Maxxis Tyres en General Tire, meer dan dank aan allen! Paar namen nog, want: Marijke, Marc, Vincent, Niki, Romy, Sven, Wessel, Sjoerd, Jade, Robbert, Alfons, Dick, Paul (2x), Lisa, Gerard, Martijn, Rob, Hellen en nog veel meer, dank jullie wel voor een super event! Op naar volgend jaar, de uitdagingen en kansen liggen op de loer! Ik heb er in ieder geval nu al zin in!

Met hartelijke dank voor het vertrouwen en met gemotiveerde groet,

Sander van Zijl

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X