banner

2022 GMC Hummer EV pick-up

2022 GMC Hummer EV pick-up

De GMC Hummer heeft er een broertje bij: de Hummer EV pick-up. De drie motorige Hummer EV levert zo’n 1.000 pk/746 kW en maar liefst 1.085 Nm aan koppel. Om van 0 tot 100 km/uur te komen vliegen iets meer dan 3 seconden voorbij.

Ondanks dat de EV pick-up maar liefst 4.103 kg weegt, zou deze een actieradius hebben van 563 kilometer. Om beter te kunnen off-roaden, beschikt de Hummer EV over een flink aan te passen onderstel. In de standaard stand heeft de auto 257 mm bodemvrijheid. De ‘Terrain mode’ lift de pick-up naar 302 mm en als de omstandigheden echt ruig worden is er nog een ‘Extract mode’, waarmee een bodemvrijheid van 404 mm kan worden bereikt.

De Hummer EV zal komende herfst in de VS in de showrooms staan en kost vanaf $ 112.595. In eerste instantie zal slechts een witte Hummer EV beschikbaar zijn met een Lunar Horizon grijs interieur. Alle Hummers EV hebben Infinity Roof verwijderbare dakpanelen, adaptieve dempers en Super Cruise. Ook hebben ze het Extreme Off-Road Package, dat inclusief body protectie, rock sliders en 35 inch banden is.

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos