4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Xtorm Power Bank: dé ultieme festival gadget van 2017

Xtorm Power Bank: dé ultieme festival gadget van 2017

Nooit meer zonder batterij tijdens een festival Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, treedt op als redder in nood tijdens het festivalseizoen. Met een Xtorm Power Bank is een lege batterij tijdens een festival verleden tijd. Tijdens festivals is niets zo lastig als een lege smartphone batterij, hierdoor worden de beste fotomomenten gemist of zijn vrienden

Nooit meer zonder batterij tijdens een festival

Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, treedt op als redder in nood tijdens het festivalseizoen. Met een Xtorm Power Bank is een lege batterij tijdens een festival verleden tijd.

Tijdens festivals is niets zo lastig als een lege smartphone batterij, hierdoor worden de beste fotomomenten gemist of zijn vrienden na een toiletbezoek onvindbaar. Een Xtorm Power Bank is dan een ware redder in nood!

Een Power Bank is een externe accu waarmee mobiele apparaten opgeladen kunnen worden zonder dat hier een stopcontact voor nodig is. Zo kunnen smartphones en andere mobiele apparaten met USB aansluiting tijdens een festival eenvoudig worden voorzien van extra energie.

Net als festivals, zijn Xtorm Power Banks er in veel verschillende soorten. Zo past de compacte FS101 Fuel Bank 2x in een broekzak, terwijl deze met gemak twee keer een smartphone kan opladen. Daarentegen heeft de wat grotere XB202 Power Bank Discover 17.000 genoeg energie voor een hele week! Bovendien biedt elke Xtorm Power Bank weer andere eigenschappen; ingebouwde kabel of zaklamp, waterproof behuizing en nog veel meer!

Al met al biedt een Xtorm Power Bank dé ultieme laadoplossing tijdens elk festival! Of het nou een dag, weekend of week festival is, met Xtorm ben je altijd voorbereid.

Prijs en beschikbaarheid
Xtorm Power Banks zijn vanaf €14,99 beschikbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Over Xtorm
Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. De collectie is aangevuld met Xtorm Business producten. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter en zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 52 landen. Meer informatie vindt u op www.xtorm.eu.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X