banner

X-line offroad trailer

X-line offroad trailer

De X-Line is dé camper trailer om buiten de gebaande paden te reizen. Avontuur, spannende en uitdagende ritten, genieten van de vrije natuur, kamperen, en toch comfortabel reizen. Met de X-Line Offroad camper trailer bent u klaar om naar uw droombestemming af te reizen en te genieten. Of je nu alleen reist of met uw gezin, deze trailer biedt vele mogelijkheden.

De compacte trailer kan voorzien worden van offroad banden en onderstel. De stoere robuuste Line-X coating zorgt voor een geïsoleerde en krasvaste buitenwand, en is in alle RAL kleuren verkrijgbaar. De trailer is in de basis slechts 520 kg en kan dus door bijna elke auto getrokken worden. Door de geringe afmetingen kan deze ook nog eens makkelijk geparkeerd of gestald worden.

Een compacte camper trailer, maar van alle gemakken voorzien. Aan de buitenkant voorzien van diverse stekkers en aansluitingen, bewaarvak voor gasfles, en tankdop voor de zoetwatertank. Verder kan de trailer ook voorzien worden van een groot bewaarvak, buitendouche, en dakreling met laadcapaciteit tot 200kg. Deze dakreling is ook zeer geschikt voor het plaatsen van een daktent. Zo kan je ook met het hele gezin op reis.

De trailer is voorzien van een complete keuken. Alles wat je nodig heeft om te koken achter één klep. Je vindt er opbergkasten, werkblad, snijplank en roestvrij stalen wasbak. De keuken kan worden voorzien van een enkele of dubbele gasstel pit en heeft ruimte voor een koelbox.

Aan de binnenkant is de trailer mooi en strak afgewerkt. Je vindt er opbergkasten, een dakluik, zijdeuren met schuiframen en muskietennetten, radio met speakers en eventueel LED-tv. Op het comfortabele schuimmatras met lattenbodem zal je heerlijk slapen.

Natuurlijk biedt deze stoere off-road camper trailer nog veel meer opties en mogelijkheden om uw reis compleet te maken. In combinatie met bijvoorbeeld een 270 graden luifel (met zijwanden) kunt u fantastische avonturen beleven in alle weersomstandigheden.

Naast de het X-Line model biedt Lifestyle Camper ook het fantastische Steeldrop model aan. Een retrolook teardrop camper trailer met ook vele mogelijkheden. Informeer naar alle opties en mogelijkheden voor beide modellen. Deze unieke camper trailers een keer komen bekijken is natuurlijk ook altijd mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website www.lifestylecamper.nl of bel +31 488 43 14 22.

Lifestyle Camper Nederland

Saris 4×4

Gehele uitgebreide ‘Offroad/Kampeer Daktent en Outdoor Special’ lees je in 4WD Magazine uitgave 5, te bestellen via deze link!

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos