banner

World’s first Land Rover Defender-Only Tourrally en het Defender Festival 2018

World’s first Land Rover Defender-Only Tourrally en het Defender Festival 2018

Op 6 mei a.s. zal voor het eerst in de geschiedenis een Land Rover Defender-Only Tourrally plaatsvinden. Dit evenement wordt georganiseerd door DEFLIFE in samenwerking met RallyEvents en zal een unieke ervaring zijn voor iedere Defenderrijder en -liefhebber.

De lunchlocatie is een beleving op zich en tot nog toe een verrassing, maar uiteraard passen de lunchlocatie en de lunch in het plaatje van de iconische en van oorsprong Britse auto. De Defender-Only Rally start en finisht (met een verassende uitdaging) op een bijzondere locatie: Fort Wierickerschans in Bodegraven. Dit fort is gebouwd in 1673 en was onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie.

Naast de Defender-Only Rally zal op 6 mei 2018 ook het Ultieme Defender Festival plaatsvinden op het stoere fort. Zo staat het complete terrein van Fort Wierickerschans op 6 mei 2018 volledig in het teken van de Land Rover Defender. Een compleet evenement vol Defender & Lifestyle (en alles wat daarmee te maken heeft) voor de hele familie, maar ook vrienden en (toekomstige) zakenrelaties.

Op het Festival is de hele dag heerlijk eten en drinken verkrijgbaar, zowel door diverse (uiteraard) Defender Foodtrucks als door de catering van Fort Wierickerschans. Je vindt er bovendien een groot aanbod aan te koop staande Defenders, aanbieders van Defender reizen en evenementen, entertainment voor de kids, leveranciers en ambachtsbedrijven van Defender accessoires, gespecialiseerde garages en lifestyle producten. Uiteraard ontbreekt enige ontspanning van het Defender geweld op 6 mei 2018 niet. Kortom, een must voor alle Land Rover liefhebbers.

DEFLIFE is trots dat een deel van de opbrengsten van de Defender-Only Rally en het Defender Festival naar het goede doel Rewilding Europe gaat. Rewilding Europe is een Europees initiatief om in Europa meer ruimte te maken voor wilde natuur, wildernis en wilde dieren. Verdwenen -maar- cruciale diersoorten worden daar waar nodig teruggebracht, vooral grote grazers waaronder de Europese bizon, oerrund en het edelhert. Hierdoor kunnen gebieden in Europa uitgroeien tot topnatuur van wereldklasse, waarvan de lokale economie en de bevolking zullen profiteren.

Deelname aan deze unieke Tourrally is mogelijk met een Land Rover Defender of zijn voorganger, de Land Rover Series. Aan de rally kunnen maximaal 60 equipes deelnemen. Bezoekers aan het Defender Festival 2018 zonder een Defender of Series zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Win kaarten voor het Ultieme Defender Festival 2018: Geef jij het juiste antwoord op onderstaande vraag, dan maak jij kans op 2 toegangskaarten voor het Ultieme Defender Festival op 6 mei!

Onlangs vierde Land Rover zijn 70-ste verjaardag, in welk jaartal werden de eerste land rover series geïntroduceerd?

*Stuur je antwoord naar: sven@4wdmagazine.nl

Defender Festival

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos