banner

‘We Sabertooth it….’

‘We Sabertooth it….’

Een kleine vijftien kilometer ten zuiden van ‘The Palm’ in Dubai bevindt zich Dubai Motorcity, een Auto- en Motorsport Themapark met een circuit van 5,39 km lengte, waar onder andere sinds 2006 elk jaar de ‘24 uur van Dubai’ wordt gereden. Het park ligt aan de rand van de stad, waar de duinen beginnen.

Een ideale locatie voor een Dakar-team. Sabertooth Motoring Adventure is gevestigd in een grote box op het centrale terrein. Als wij er arriveren, staat een Red-Lined VK56 Nissan Navara prachtig onder een pop-up tentje te pronken. Links en rechts staan diverse servicevoertuigen opgesteld. Patrick McMurren zit op een bankje te zitten en heet ons van harte welkom. Hoewel het hartje winter is, genieten we van een heerlijke +25 graden en een waterig zonnetje.

De in Kenia geboren Patrick McMurren en zijn navigator Thomas Bell beginnen gelijk enthousiast te verstellen: ‘We zijn vandaag aan het proefdraaien. Dit is onze bovakopstelling voor in de Dakar. We oefenen nu alvast, wat de beste opstelling van de service is. We kunnen alles oefenen, niet alleen de service ‘droog’ oefenen, maar binnen vijf minuten zitten we middenin de duinen, dus we kunnen daar de auto ook uitproberen en testen’.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (uitgave 6).

Sabertooth Motoring Adventure

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos