banner

Waan je volledig in je omgeving met de Grand Tour 360°

Waan je volledig in je omgeving met de Grand Tour 360°

Of je nu een natuurliefhebber bent, of een rasechte avonturier bij TOPdaktenten.nl vind je dé ideale reispartner. Hun daktenten bieden je maximale vrijheid en een onbezorgde vakantie met het comfort van thuis.

De Grand Tour 360° daktent, die dit seizoen aan het assortiment is toegevoegd, leent zich naast vrijheid en avontuur ook voor een panoramisch uitzicht, waar je ook gaat of staat. De natuur ervaren als nooit tevoren zonder in te moeten leveren op het gebied van kwaliteit en comfort, dat is één van de voordelen van de Grand Tour 360°. Met acht ramen in totaal biedt deze daktent een volledig panoramisch uitzicht op de omgeving. De perfecte daktent voor iedereen, die in nauw contact met de natuur wil leven, maar beschermd wil zijn tegen insecten en nieuwsgierige ogen.

De Italiaanse fabrikant van de Grand Tour 360°, die al meer dan 60 jaar toonaangevend is op het gebied van daktenten, levert keer op keer daktenten van hoge kwaliteit. Van het materiaal van het tentdoek tot aan het aerodynamische design, overal is met precisie en vakkundigheid over nagedacht. Het materiaal van de tent en de kruisconstructie die wordt aangedreven met een zwengelmechanisme, zorgen ervoor, dat de daktent bestand is tegen elke weersomstandigheid. De Grand Tour 360° is een echte vierseizoenentent, die hevige stormen, flinke regenbuien, of enorme warmte telkens weer trotseert. Deze daktent geeft je jarenlange garantie voor een sterke, snelle en veilige slaapplek.

De Grand Tour 360° is vanwege zijn volume en hoogte de ruimste daktent van de Maggiolina serie. Hierdoor zijn slaap- en kampeerspullen, rugzakken en andere waardevolle bezittingen gemakkelijk op te bergen. De daktent is geschikt voor zowel de kleinere auto’s, als de grotere 4WD’s en is uit te breiden met verschillende accessoires: van een luifel, tot extra leefruimte.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Grand Tour 360°? Hij is nu in de showroom van TOPdaktenten.nl te bezichtigen. Ze werken op afspraak en demonstreren graag de daktent, zodat je hem zelf kan ervaren. Naast de Grand Tour 360° zijn er ook de andere daktenten van de Maggiolina serie, de Airtop-, Columbus- en Overland serie en de daktenten van het nieuwe merk Thule Tepui staan in de showroom.

Feestelijke introductieaanbieding bij TOP daktenten.nl

Nieuw in het assortiment: de Maggiolina Grand Tour 360° Nu bij aankoop van de Grand Tour 360° een gratis luifel cadeau twv € 250. (Aanbieding geldig tot 1 juni)

TOP daktenten

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
Cart
  • No products in the cart.
X