Vragenvuur: stuur jouw allerbeste vraag in voor… Tim Coronel!

Vragenvuur: stuur jouw allerbeste vraag in voor… Tim Coronel!

Dit is jouw kans om de dakar-coureur het hemd van het lijf te vragen! Steek jij met ons het vragenvuur aan? Het is de Nederlandse sensatie bij de auto’s in de komende Dakar. Een brullende V8 in een sterk, Amerikaans frame, voorzien van een stoere body en genoeg snelheid om mee te komen in de subtop van de Dakar.

Mee doen? Stel je vraag in het formulier hieronder of stuur een mail naar sven@4wdmagazine.nl en wie weet zie jij jouw vraag terugkomen in het artikel. Je kunt jouw vraag tot en met 20 september insturen.

Je krijgt niet elke dag de kans om Tim Coronel een vraag te stellen, dus we kunnen ons goed voorstellen dat je niet één, maar misschien wel meerdere vragen hebt. Stuur je aller-, aller-, allerleukste vraag in en wees origineel.

Wist je dat Tim Coronel tijdens het gesprek de leukste vraag mag uitkiezen? Wanneer Tim Coronel jouw vraag als leukste vraag uitkiest, maak je kans op een leuk presentje.

  Maxxis Dakar Team onder leiding van Tim Coronel

  Maxxis staat voor kwaliteitsbanden voor onder andere personenwagens (sport-, middenklas- en eco-auto’s), bestelwagens, 4×4-voertuigen en SUV’s. Het brede assortiment bestaat uit zomer-, winter- en all season banden. Maxxis is al 10 jaar bandenpartner en sponsor van het Maxxis Dakar Team onder leiding van Tim Coronel. Tijdens de Dakar rally is de kwaliteit van de banden door de Coronel’s ieder jaar weer 100% Dakar-proof bevonden. Een goede graadmeter voor de kwaliteit! De ervaringen die de Coronel’s tijdens Dakar rally’s met de banden opdoen, worden gebruikt om onder andere SUV- en 4×4-banden door te ontwikkelen. Ook de kwaliteit van personenwagenbanden is afgelopen jaren door onder andere ANWB, ADAC, Autobild, Vi bilägere en UK Proffessional Driver positief beoordeeld.

  Meer info: www.maxxisbanden.nl

  Like ons op Facebook: @MaxxisBanden

  Sven
  ADMINISTRATOR
  PROFILE
  X