banner

Vooruitblik op Rallye Breslau Poland 2020

Vooruitblik op Rallye Breslau Poland 2020

De Rallye Breslau Poland heeft de eer om de eerste grote wedstrijd te zijn na alle verschuivingen, verplaatsingen en afzeggingen door de coronapandemie. Daardoor keert de wedstrijd terug naar de oude tijden, toen ze zelfs groter was dan de Dakar! De toestroom nu is enorm, de startlijst is een ‘who is who’ in de off-road sport!

Die aanmeldingen heeft ‘de Breslau’, die van 15 tot 19 september wordt verreden, niet alleen aan het coronavirus te danken. Mooie routes, prima competitie, de wedstrijd is dichtbij en lekker toegankelijk. De route dit jaar gaat in vijf dagen van Miastko via Borne Sulinowo naar Dretyn. Bobolice, Okonek en Czarne naar Drawsko Pomorski. Zoek maar op, het zijn eindeloze heidevelden, klapzand en bospaden. Perfect voor Nederlandse deelnemers.

In de Rallye Breslau Poland moeten rijder en bijrijder samenwerken en zuiver navigeren om de finish te bereiken. Dat is spannend, want er is volop competitie, dus je kunt geen moment verslappen. Als je vol gas op een kruising afgaat, heb je amper tijd om de goede keuze te maken. Het bos is krapper dan de woestijn, dus we zijn benieuwd, hoe ‘scherp’ alle nieuwe navigators hier zullen zijn.

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 9-2020.

Rallye Breslau

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos