4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Volkswagen geeft preview van doorontwikkelde I.D. CROZZ

Volkswagen geeft preview van doorontwikkelde I.D. CROZZ

Volkswagen maakt grote stappen in de ontwikkeling van een nieuwe generatie innovatieve elektrische auto’s. Volgende week presenteert het merk tijdens internationale autoshow van Frankfurt (IAA, 12-24 september) een doorontwikkelde versie van de I.D. CROZZ.

Het nieuw ontworpen studiemodel is gebaseerd op een volledig elektrisch platform en wordt gekenmerkt door een helder, krachtig design. Met name het ontwerp van de voor- en achterzijde liggen meer in lijn met dat van het uiteindelijke productiemodel. Andere styling highlights zijn de brede motorkap, de voorschermen met de fraaie rondingen en het dak dat in hoogglans zwart is uitgevoerd. De moderne SUV-look komt ook in het interieur terug dankzij de compacte elektrische aandrijflijn en het in de bodem verwerkte lithium-ion batterijpakket. Deze constructie creëert in het interieur een ‘open ruimte’, een lounge-achtig ruimtelijk concept met vier variabel instelbare individuele stoelen.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X